De Warmste Sales

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Tijdens de masterclass krijg je meer inzicht in hoe je digitale sales kan realiseren en hoe dit best aan te pakken.
Topics die we behandelen:

- Wanneer bouw ik best zelf een e-commerce platform en wanneer maak ik best gebruik van bestaande e-tailer platformen? Wat zijn de pro's en con's?

- Hoe breng ik de sterke spelers en e-tailers in mijn sector in kaart?

- Hoe maak ik keuze's met welke in zee te gaan? Hoe zetten we zo iets op?

- Hoe moet ik mijzelf intern organiseren om dit op een continue basis te kunnen blijven doen?

-...

Waarom dit goed doel?

Meerdere mensen in onze omgeving kregen de laatste jaren te maken met kanker. Door in te zetten op onderzoek en preventie willen we helpen om dit onrecht uit de wereld te krijgen.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel