De Warmste Ruilbar

Ten voordele van Pleegzorg Limburg vzw

Uitzonderlijk is de winkel vrijdag avond open waarbij er buiten een kraampje zal staan waar chocomelk, jenevertjes, etc. verkocht wordt voor Pleegzorg Limburg.

Waarom dit goed doel?

Het welzijn van kinderen ligt ons enorm nauw aan het hart en daarom was de keuze voorPleegzorg Limburg snel gemaakt. De Limburgse Pleegjongeren willen graag eens samen op weekend gaan, door hun financieel te ondersteunen willen we hun deze kans geven.

Pleegzorg Limburg vzw

Wist je dat er vandaag meer dan 4000 pleeggezinnen zijn in Vlaanderen? Ook dicht bij ons zijn er kinderen en jongeren, maar ook volwassenen met een beperking die het moeilijk hebben. Vaak omdat hun ouders voor korte of lange tijd niet voor hen kunnen zorgen. Pleeggezinnen geven hen een nieuwe thuis. Daar kunnen ze vooral zichzelf zijn en krijgen ze de kans om te groeien richting een mooie toekomst. Pleegzorg bestaat in veel verschillende vormen. Als pleeggezin kan je niet alleen kinderen of jongeren opvangen. Ook pleeggasten, volwassenen met een beperking of een psychiatrische problematiek, kunnen terecht bij gastgezinnen. www.pleegzorglimburg.be

Bekijk dit goed doel