De Warmste Rospot

Ten voordele van Berrefonds VZW

Chiro Schelle zamelt rosse centjes in ten voordele van Het Berrefonds. Onze rospot zal aanwezig zijn op de wekelijkse Chiro zondagen en op Chiro activiteiten. Het is een klein gebaar, maar iedere cent helpt.

Waarom dit goed doel?

Als Chiro werken wij wekelijks met kinderen. Wij zien hen spelen, lachen,... Ieder kind is een bijzonder wezentje. En geen enkel van deze wezentjes zou ons ontnomen mogen worden. Als het ondenkbare dan toch gebeurt, verdienen zowel de ouders als het overleden kindje de nodige aandacht. Met de hulp van het Berrefonds krijgen ouders de nodige steun. Het Berrefonds zorgt ervoor dat geen enkel sterretje ooit vergeten wordt.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creƫren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel