De Warmste Ronde van Kokaz koers

Ten voordele van Berrefonds VZW

Kokaz koers is een jaarlijkse ludieke fietswedstrijd in Kontich kazerne op de eerste zaterdag van september. De bedoeling is in de eerste plaats een gezellige namiddag voor alle inwoners van onze wijk en natuurlijk ook daarbuiten.
Voor het 2e jaar hadden we dit jaar een "warmste ronde" waarin iedereen samen gedurende een half uur rondjes rijdt voor het goede doel. Deelnemers betalen 5 EUR voor hun deelname of 15 EUR als gezin.

Waarom dit goed doel?

Met de Warmste ronde van Kokaz koers hebben we gekozen om team Astor en Kickcancer te steunen. Een deel is rechtstreeks naar team Astor gegaan, maar Kickcancer is niet geregistreerd voor de warmste week. Zij hebben ons het Berrefonds aangeraden en daar kunnen wij ons ook perfect in vinden. Vandaar dat we het 2e deel van de opbrengst hieraan schenken.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel