De Warmste Ritjes

Ten voordele van Natuurpunt

Actie voor het goede doel bij Vzw Paardengek. Met een groep vrijwilligers organiseren we voor de tweede keer De Warmste Ritjes. Op zaterdag 9 en zondag 10 november, van 13u tot 17u. Kinderen kunnen ponyritjes komen doen op onze pony's. Elke pony wordt begeleid door één van onze vrijwilligers. Ouders kunnen ondertussen genieten van de gezellige sfeer met vuurkorven, lekkere koude en warme dranken, waaronder zelfgemaakte soep en ook heerlijke zelfgebakken lekkernijen.

Waarom dit goed doel?

Natuur is zo belangrijk voor groot en klein. Hoe meer hoe beter. Tof dat er vlakbij onze ponyclub enkele stukken van Natuurpunt liggen.

Natuurpunt

Natuurpunt is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor natuurbehoud in Vlaanderen. Gesteund door 110.000 leden zetten meer dan 6.000 vrijwilligers zich dagelijks in om bedreigde planten, dieren, biotopen en landschappen te beschermen. Daartoe kopen en beheren we honderden natuurgebieden, brengen we de staat van de natuur in kaart en treden we in dialoog met beleidsmakers. We brengen mensen in contact met de schoonheid en kennis over de natuur via vorming en publieksacties. Jaarlijkse verwelkomen we meer dan 2 miljoen bezoekers in onze natuurgebieden.

Bekijk dit goed doel