De warmste Ratatouille

Ten voordele van De Vliering vzw

Heerlijke ratatouille volgens het recept van topchef Wouter Keersmaeckers uit Boechout. Geserveerd met couscous. Voor de prijs van € 5 per bord kan je heerlijk komen smullen in het alcoholvrij café van De Vlonder.

Waarom dit goed doel?

arbeidszorgcentrum 't Karwei steunt dit jaar De Vlonder! Omdat wij onze buren extra willen bedanken voor de acties die zij vorig jaar voor ons hebben gedaan, toen wij het goede doel waren vanuit vzw De Vliering. Zo een prachtig project verdient extra ondersteuning.

De Vliering vzw

De Vlonder is een ontmoetingscentrum voor volwassenen met een psychische kwetsbaarheid dat gerund wordt volgens het clubhuismodel. .
Er zijn 60 leden aangesloten die bijgestaan worden door een tweetal stafleden en een aantal vrijwilligers.
In het clubhuis staat ontmoeting centraal, maar niets moet. Maandelijks worden allerlei activiteiten georganiseerd: koken, wandelen, bewegen, filmclub, muziek beluisteren, uitstappen, vakanties, …
De leden zijn ook verantwoordelijk voor de uitbating van het alcoholvrij Vlondercafé.

De Vlonder geniet niet mee van subsidies en is daardoor verlieslatend voor vzw De Vliering. Hierdoor zijn we afhankelijk van giften en schenkingen. Alle financiële steun is meer dan welkom. De Vlonder is gelegen in G. Van Raemdoncklaan 5 te Boechout.
Meer informatie vind je op www.multiversum.care.

Bekijk dit goed doel