De Warmste Quiz Van Marcke

Ten voordele van GoodPlanet Belgium

Wij organiseren een quiz in het halloweenthema tvv. het goede doel. De opbrengst van de deelnameprijs + verkoop drank gaat integraal naar de gekozen goede doelen.

Waarom dit goed doel?

Bij Van Marcke vormt duurzaamheid een belangrijk onderdeel van onze visie “We care for quality of life”. Wij zijn erg geëngageerd om onze klanten/leveranciers/stakeholders te informeren en te inspireren met duurzame oplossingen voor warmte en water. Ook GoodPlanet Belgium inspireert jong en oud met concrete, positieve en haalbare ideeën om onze planeet gezond te houden. Daarom willen wij hen graag ondersteunen zodat we samen duurzame veranderingen kunnen blijven realiseren.

GoodPlanet Belgium

GoodPlanet Belgium inspireert jong en oud om een duurzame samenleving te realiseren. Een gezonde planeet, waar iedereen goed kan leven, vandaag en morgen. Een GoodPlanet.
Via onze projecten, campagnes en workshops verspreiden we kennis en planten we zaadjes voor verandering. We maken de ideeën achter duurzame ontwikkeling concreet, haalbaar en aantrekkelijk. Steeds met een positieve blik en een hoopvolle insteek. Jaarlijks inspireren en activeren onze 80 medewerkers en tientallen vrijwilligers meer dan 500.000 kinderen, jongeren en volwassenen over heel België.

Bekijk dit goed doel