De Warmste Quiz van Hoeselt

Ten voordele van TO WALK AGAIN

Mijn dochter Emma Appermont kwam met het idee om een actie voor de warmste week te organiseren. Na overleg kwamen we op het idee om een quiz te organisren. Al gauw wouden enkele van onze vrienden hieraan meehelpen. We organiseren een quiz op 22 december in de voetbalkantine van Hoeselt. We zullen daar ook hot dags, zelfgemaakte soep en cake verkopen en hopen zo aan een mooi gedraag te geraken.

Waarom dit goed doel?

we hebben voor dit goede doel gekozen omdat mijn opa een jaar geleden een hersenbloeding heeft gekregen en nu verlamd is aan de linkerkant. Hij moet nu revalideren om opnieuw te kunnen wandelen.

TO WALK AGAIN

To Walk Again betekent HOOP op een actieve toekomst met mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zij biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage, laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan via (eigen) aangepaste accommodatie en materialen. To Walk Again biedt daarnaast een uniek en innovatief revalidatieconcept aan. Op basis van hoogtechnologische apparatuur (zoals de staprobot) verlegt ze de fysieke, medische en mentale grenzen van mensen met een fysieke beperking. Yes we can!

Bekijk dit goed doel