De Warmste Quiz

Ten voordele van VZW UBUNTU ACHTKANTER

Tijdens De Warmste Quiz nemen maximum 50 ploegen van 4 personen het tegen elkaar op. Cultuur, muziek, algemene kennis in een uitdagende quiz. De quiz gaat door in de gebouwen van Groep Ubuntu x 8K. Inschrijven kan via onthaal@groepubuntux8k.be. Deelnameprijs is 20 euro. Wij zorgen voor mooie prijzen voor de eerste 3 teams.

Waarom dit goed doel?

Villa Madiba is een nieuwe woning van Groep Ubuntu x 8K waar mensen met een zware ondersteuningsnood terecht kunnen vanaf half 2020. We willen graag een extra steentje bijdragen om de mensen nog beter te kunnen ondersteunen.

VZW UBUNTU ACHTKANTER

Groep Ubuntu x 8K gaat als sociale netwerkorganisatie net die stap verder. Wij verleggen de standaard voor kwetsbare mensen en gezinnen. We gaan voor niets minder dan hun eigen gewaardeerde plek in de samenleving, dat doen we door hen te versterken. Vanuit een actief luisteren naar hen en hun netwerk zoeken we samen naar unieke, creatieve antwoorden. Echt, maar dan ook echt maatwerk!
Mensen sterker maken maakt ook ons sterker. We worden algemeen erkend en gewaardeerd voor onze agogische kennis en onze uitgebreide expertise zowel op vlak van cognitieve training als onze aanpak rond wellbeing .
Activiteiten, dienstverlening en werkplekken creëren we én voor mensen met een (vermoeden van) beperking én voor zij die verder van de arbeidsmarkt staan. Anders en sector overschrijdend! Mens zijn doe je samen. Iedereen zorgt voor iedereen.

Bekijk dit goed doel