De Warmste Quiz

Ten voordele van KLOEN

Toegankelijke quiz met diverse leuke vragenrondes. Er zijn heel wat prijzen te winnen! Wij zorgen voor de sfeer, de drank en de spijs!

Komt dat zien!

SD&C Verzekeringen & Feestzalen Vaernewijck

Waarom dit goed doel?

Door de persoonlijke betrokkenheid. We organiseren nu voor het derde jaar op rij een Quiz voor de Warmste Week, we mogen hierbij voor het tweede jaar op rij gebruik maken van Feestzalen Vaernewijck in Kuurne. Hun zoontje Elouan (6j) leidt aan een imuunstoornis, en Bubble ID VZW helpt hen regelmatig met raad en daad.

KLOEN

Kloen vzw brengt vrijwilligers bijeen om samen allerlei activiteiten op touw te zetten om het werk van de Ziekenhuisclowns, het Clownshuis (digitaal clownscontact voor langdurig zieke, thuisverblijvende kinderen + thuisbezoekjes van een clown waar mogelijk), Muco, Bubble ID ( immuunstoornissen), Orka (reumakinderen), en de Twinkels (clownerie voor zieke kindjes) te kunnen steunen. Aan het zieke kind, reiken de ziekenhuisclowns een taal zonder woorden, een taal die pijn en angst wegtovert, de magische taal van het toveren van een helende lach op ieder gezicht.

Bekijk dit goed doel