De Warmste Quiz

Ten voordele van Oxfam-Wereldwinkels

Oxfam-Wereldwinkel Gent-centrum organiseert een quiz ten voordele van Music for Life. De opbrengst gaat naar het Partnerfonds van Oxfam-Wereldwinkels. Sommige van onze producenten werken in zeer moeilijke omstandigheden. Dan is extra steun meer dan welkom! Het Partnerfonds speelt in op ernstige en onverwachte situaties en helpt duurzame oplossingen te vinden voor structurele problemen.

Waarom dit goed doel?

Duurzamer leven is alsmaar belangrijker. Daarbij moeten we niet alleen dichtbij kijken, maar naar de hele wereld. Oxfam-Wereldwinkels strijdt voor rechtvaardige handelsregels voor boeren in het Zuiden (en het Noorden). Eerlijkheid en respect vinden we belangrijke waarden die volgens ons bijdragen tot een betere wereld. Daarom kiezen we voor dit goede doel.

Oxfam-Wereldwinkels

Oxfam-Wereldwinkels wil rechtvaardige regels voor de internationale handel. Want eerlijke handel geeft producenten in het Zuiden sterke eigen benen en draagt bij tot duurzame ontwikkeling.

Sommige van onze producenten werken in zo’n moeilijke omstandigheden dat extra steun welkom is. Het Partnerfonds van Oxfam-Wereldwinkels speelt in op ernstige en onverwachte situaties en helpt duurzame oplossingen te vinden voor structurele problemen bij onze meest kwetsbare partners.
Door jouw gift kan Oxfam-Wereldwinkels met veel enthousiasme blijven timmeren aan de weg naar duurzame economische ontwikkeling in het Zuiden.

www.oxfamwereldwinkels.be/partnerfonds

Bekijk dit goed doel