De warmste quiz 2019

Ten voordele van TEARFUND

Voor de 2e editie van de "warmste Quiz" kozen we dit jaar voor een actie uit eigen huis. Onze collega Rutger werkt mee aan een project in het ziekenhuis van Mandritsara in Madagaskar (Tearfund). Hij zal niet alleen een autoclaaf nieuw leven inblazen, hij zal ook een generator reviseren. Zo kan er niet enkel kwalitatieve gezondheidszorg geboden worden aan de inwoners van Mandritsara, het project zal ook actief bijdragen aan het algemeen beter welzijn van de Malagassiërs.

Waarom dit goed doel?

Deze actie wordt georganiseerd door DD Engineering. Onze collega Rutger is actief in de organisatie en gaan ter plaatse (Madritsara in Madagaskar) om een autoclaaf en een generator van het plaatselijke ziekenhuis te herstellen.

TEARFUND

Tearfund is een humanitaire hulp- en ontwikkelingsorganisatie die mensen wil samenbrengen in de strijd tegen armoede en onrecht, omdat elk mens telt! Elk mens is een unieke schepping en daarom waard om alle aandacht te krijgen. Tearfund maakt dit concreet door het ondersteunen en begeleiden van lokale armoedebestrijdingsinitiatieven, met bijzondere aandacht voor de situatie van vrouwen en kinderen.

Bekijk dit goed doel