De warmste quiz

Ten voordele van De Wissel

De warmste week komt er weer aan! En dit jaar zullen wij, studenten event&project management, ook ons steentje bijdragen! 🙂

Daarom organiseren wij De Warmste Quiz. De opbrengst hier van gaat integraal naar het goede doel De Wissel. De Wissel is een organisatie die jongere mensen in een kwetsbare positie wilt onthalen, waarderen en sterken, samen met wie hen omringen. De Wissel wil werken aan een diverse en warme samenleving.

Waarom dit goed doel?

Het staat dicht bij ons leven als jongeren, hierdoor willen we ons hier graag er voor inzetten.

De Wissel

De Warmste week van de Wissel staat volledig in het teken van het bestendigen en uitbouwen van de Troubadours-werking.

Troubadours is een muzikale jonge bende die ontroert, laat glimlachen of doet dromen. Gepassioneerd zingen deze jongeren uit vaak kwetsbare situaties over wat hen bezig houdt. Ze wekken bewondering en zijn kritisch over de wereld. Ze geven zich helemaal voor een groot en klein publiek.

***Een eigen rubriek bij Iedereen Beroemd***
Vanaf 5 september om 19.40 op Eén maak je tien donderdagen lang de opnames van een nummer mee, inclusief het verhaal dat er achter zit.

***Release eerste album - 30.11.2019***
Zaterdag 30 november komt deze jonge bende naar Leuven om hun nieuwe album live te spelen in Het Depot. De 10 nummers vol eerlijke ontroering zijn vanaf dan ook beschikbaar op cd, download en stream.

***Volg Troubadours online***
Website www.troubadours.be
Facebook www.fb.com/troubadours.troubas

Bekijk dit goed doel