De Warmste Quiz

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Op vrijdag 20 december organiseert Farmalumni (Alumnivereniging voor apothekers afgestudeerd aan de UGent) een quiz ten voordele van Make-A-Wish.
Naast een gezellige kerstsfeer kunnen deelnemers ook op voorhand kaas- en vleesschotels bestellen. We maken er een geanimeerde quiz van met allerlei uitdagende rondes en puzzels.

Meer info: https://www.facebook.com/events/1691962260940831/
Inschrijven: https://forms.gle/B4vD5ZtANTNAAJ3M6

Waarom dit goed doel?

Als Farmalumni (Alumnivereniging voor afgestudeerde apothekers van de UGent) willen wij niet enkel onze oud-afgestudeerden verenigen voor inhoudelijke en socio-culturele activiteiten, maar vinden wij het ook essentieel om met onze vereniging bij te dragen aan de maatschappij.

Wij vinden Make-A-Wish dan ook een schitterend initiatief om de jongsten die getroffen zijn door ziekte een onvergetelijke ervaring te laten beleven.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel