De warmste programmaboekjes

Ten voordele van ZORGHUIS DE DIJLEVALLEI

Tijdens onze voorstellingen geven wij zorghuis De Dijlevallei de mogelijkheid om hun initiatief kenbaar te maken. Daarnaast schenken we ook de opbrengst van onze programmaboekjes integraal aan het zorghuis.

Waarom dit goed doel?

Als vereniging vinden wij het belangrijk om ons ook sociaal te engageren. Eén van onze bestuurders stond mee aan de wieg van Zorghuis De Dijlevallei en op deze manier hopen we dit initiatief wat meer in the picture te kunnen zetten alsook financieel een steentje bij te dragen.

ZORGHUIS DE DIJLEVALLEI

Zorghuis De Dijlevallei, gelegen in het landelijke Boortmeerbeek op de as Leuven - Mechelen, is het derde zorghuis in Vlaanderen en richt zich 24/7 specifiek op kankerpatiënten en hun mantelzorgers, dit zowel voor, tijdens als na de behandeling. Onze gasten, die niet langer in het ziekenhuis dienen te verblijven, kunnen hier tot rust komen, genieten van extra aandacht en kleine bijzondere dingen maar tevens ook verder herstellen in een huiselijk kader, omringd door andere lotgenoten. Samen met een team van vele vrijwilligers zet het zorghuis en zijn coördinator zich dagelijks in voor deze gasten. Dit door maximaal in te zetten op het comfort van onze gasten en hun mantelzorgers. Door expliciet te gaan voor diversiteit willen wij de instap tot het zorghuis laagdrempelig houden en eenieder de mogelijkheid geven gebruik te kunnen maken van onze warme en huiselijke omgeving. Om kwaliteit te garanderen werken we nauw samen met Kom Op Tegen Kanker.

Bekijk dit goed doel