De Warmste Post - J.C.

Ten voordele van UZA Foundation

Voor de feestperiode ontwierp ik een collectie van 9 kaartjes bestaande uit 3 sets van 3 kaartjes. Mix and match de verschillende ontwerpen zoals je zelf wil.

Waarom dit goed doel?

Graag steun ik de UZA Foundation dienst Hematologie. Recent heb ik een dierbaar persoon na een lange strijd verloren aan een zware ziekte. De dienst Hematologie heeft alle mogelijke onderzoeken en behandelingen in de strijd gegooid, zonder de patiënt als mens uit het oog te verliezen. Uit dankbaarheid en nood aan verdere ontwikkelingen in de onderzoeken wil ik graag mijn steentje bijdragen.

UZA Foundation

UZA foundation steunt het wetenschappelijk medisch onderzoek aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. We zetten ons dagelijks in voor kwaliteitsvolle en innovatieve zorg voor iedere patiënt. Onze onderzoekers plaatsen de patiënt steeds centraal en zoeken continu naar verbeterde en innovatieve behandelingen. Bovendien heeft het UZA een breed internationaal netwerk. Nieuwe behandelingen, voornamelijk op gebied van kankerbestrijding, zeldzame ziekten en kindergeneeskunde worden mede dankzij jouw steun structureel aangepakt en versneld voor patiënten beschikbaar. Wil je graag een actie starten ten voordele van UZA foundation? Dat kan. Registreer jouw actie of stuur een mailtje naar uzafoundation@uza.be. We helpen je graag verder.

Bekijk dit goed doel