De warmste pootjes

Ten voordele van Therapiedier

We verkopen zowel op standplaatsen als in onze persoonlijke omgeving sjaaltjes in allerlei kleuren en formaten voor de mensen hun trouwe viervoeter. Dit omdat het aansluit bij het goede doel, maar omdat het ook leuk is om je hond eens iets extra te geven. Voor de baasjes en andere dierenliefhebbers die ons willen steunen, voorzien we homemade Poolse koekjes.

Waarom dit goed doel?

We vinden dat er nog te weinig aandacht besteed wordt aan de psychologisch bevorderlijke rol die dieren in een mensenleven spelen.

Therapiedier

Therapiedier vzw leidt therapiedieren op om met een begeleider ondersteunend aan de slag te gaan binnen een therapeutisch kader of om op bezoek te gaan bij organisaties of particulieren voor een bijzondere tijdsbesteding. Therapiedier vzw traint (buddy)honden die als waardevolle hulp bij de zelfredzaamheid en het algeheel welbevinden van een persoon in diens dagelijks leven. Therapiedier vzw werkt met scholen, particulieren met een beperking, kinderen met een problematiek, bedrijven, instellingen, woon zorg centra, therapeuten, enz...

Bekijk dit goed doel