De warmste pool party

Ten voordele van De Pamperbank vzw

Op 18/11 vragen we eenmalig inkom aan de zwemmertjes van de Blankenbergse Zwemvereniging... de kinderen kunnen dan twee uur spelen met aangepaste muziek voor een minimum bijdrage van 1 euro... er werd ook gevraagd aan de organisatie van de pamperbank om snoepjes te verkopen tijdens onze evenement...

Waarom dit goed doel?

We willen ons inzetten om de kinderen een betere leven te schenken want kinderen zijn onze toekomst... goede pampers zijn belangrijk voor zowel het lichamelijke als emotionele aspect van het opgroeien
jammergenoeg hebben niet alle kinderen die kans om een 'goede start' te maken in het leven en wij willen daarbij helpen.

De Pamperbank vzw

De Pamperbank heeft tot doel de solidariteit tussen de verschillende lagen van de bevolking te stimuleren. De vereniging stelt zich tot doel de sociale ongelijkheid in kansen te bestrijden, en in het bijzonder de kinderarmoede.

Via de Pamperbank organiseren we de herverdeling van luieroverschotten voor gezinnen met een beperkt inkomen. Gezinnen kunnen luieroverschotten afleveren in één van de bijna 300 inzamelpunten van de Pamperbank in 40 West-Vlaamse gemeenten.

De verzamelde luiers uit de inzamelcontainers worden op geregelde tijdstippen opgehaald, gesorteerd en herverpakt door vrijwilligers. In een pakketje zitten 25 luiers van dezelfde maat, die door kwetsbare gezinnen kunnen worden aangekocht voor 1 euro na doorverwijzing.

Bekijk dit goed doel