De Warmste Pompoensoep

Ten voordele van 't één & 't ander

We verkopen pompoensoep van zelf gekweekte pompoenen uit onze eigen tuin, gekweekt door de mensen van ons tuinatelier en verwerkt in het keukenatelier.
Te koop in 't één & 't ander aan 5 euro per pot!

Waarom dit goed doel?

Zet zich in voor mensen met een psychische kwetsbaarheid en is ook een leuke (net iets andere) geschenkenwinkel met handgemaakte producten uit het PZ Heilig Hart.

't één & 't ander

't één & 't ander is (g)een gewone winkel. De producten die verkocht worden, zijn handgemaakte producten die het verhaal vertellen van de mensen die ze creëerden. Mensen die om één of andere reden terecht kwamen in het Psychiatrisch Ziekenhuis Heilig Hart te Ieper. Mensen die in de ergotherapie aan zichzelf kwamen werken, met als zichtbaar resultaat de producten in onze winkel.
De winkel is ook een stageplaats voor patiënten die zich voorbereiden om terug aan het werk te gaan. We organiseren er workshops voor patiënten én externe deelnemers.
't één & 't ander helpt het taboe op psychische problemen te doorbreken en de drempel te verlagen voor mensen met een psychische kwetsbaarheid én hun omgeving.

Bekijk dit goed doel