De Warmste Politiezone

Ten voordele van Kinderkankerfonds

In de PZ VLAS wordt veel koffie gedronken, het hoort bij de politiecultuur. De coffee corners in het commissariaat zijn informele ontmoetingsplaatsen voor collega's. De koffie wordt bovendien gratis aangeboden, wat deel uitmaakt van ons welzijnsbeleid.
Een lekkere koffie na een lange buitendienst, bv. voor De Warmste Week, want de politiezone VLAS is gastzone, smaakt altijd. Dat kan natuurlijk ook thee, chocolademelk of soep zijn ...
Aan de koffieautomaten worden echter heel veel plastic bekers gebruikt, wat niet milieuvriendelijk is. Vandaar dat we een koffiemok laten ontwerpen met daarop het logo van de politiezone, het logo van De Warmste Week, telkens de voornaam van de medewerker en indien mogelijk ook de slogan 'De Warmste Politiezone'. De koffiemokken worden verkocht aan de medewerkers, ten voordele van De Warmste Week én tegelijkertijd verdwijnen de plastic koffiebekers uit onze automaten.

Waarom dit goed doel?

Wanneer kinderen getroffen worden door kanker wordt een ganse gemeenschap getroffen: ouders, broers, zussen, familie, vrienden klasgenoten, ploegmaats, collega's van ouders ... Het heeft een immense impact.

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel

Video's