De warmste platen voor de beste maten

Ten voordele van Saying Goodbye

Drie zondagen op een rij doen we jeugdhuis den Bascuul open en kan iedereen zijn vinylplaten meenemen naar het jeugdhuis voor deze op te leggen. Elke zondag doen we ook iets anders zoals een veiling, een manillentornooi en een tocht met oldtimer motors. Alle winst gaat naar de vzw Saying Goodbye.

Waarom dit goed doel?

Onlangs hebben we ons beste vriend Arthur Deconinck en zijn vriend verloren. In het dichte verleden zijn er nog mensen die bij ons in het jeugdhuis zitten hun broer verloren en we weten dat deze vzw alle hulp heeft gegeven aan de famillie.

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel