De warmste plantjesverkoop

Ten voordele van De Verhalenweverij Sociaal VZW

Deel je kot of kantoor met een baby spiderplantje! Ideaal om de lucht te zuiveren, als werkbuddy, om een babbeltje tegen te doen als je van de les komt en om te zien opgroeien!
Wil je één van onze kleintjes adopteren? Dat kan voor €2! Een koopje, én de opbrengst helpt mensen uit kansengroepen: win-win!

Waarom dit goed doel?

De Verhalenweverij zet verhalen in om leesplezier te bevorderen en integratie en inclusie te stimuleren. Alle partners van de campus sociale wetenschappen van de KU Leuven scharen zich hier graag achter, zeker ook SBIB!

De Verhalenweverij Sociaal VZW

De Verhalenweverij Sociaal bevordert leesplezier bij kinderen uit asielcentra en kinderen uit de bijzondere jeugdzorg . Door activiteiten zoals creatieve workshops en vertellingen te organiseren, willen wij de drempel van het lezen in het Nederlands verlagen en laten ontdekken dat lezen gewoon plezierig kan zijn. Immers wie graag leest, leest beter. En goed lezen draagt bij tot betere studieresultaten.
Met uw steun kunnen we nieuwe meertalige Kamishibaivertellingen en boekjes maken en onze activiteiten verderzetten en verbeteren.

Bekijk dit goed doel