De Warmste Plantjes

Ten voordele van Boven De Wolken

Partena Kinderopvang heeft een kleine 40 kinderdagverblijven. We organiseren een actie tvv Boven De Wolken, voor de kinderen die we nooit zullen zien in onze kinderdagverblijven.
Alle kindjes uit onze kinderdagverblijven schilderen kleine terracotta-bloempotjes die we daarna, met een vetplantje, erin verkopen aan iedereen in de buurt. We starten met 2000 potjes.

Waarom dit goed doel?

We hebben voor dit goed doel gekozen omdat wij een actie organiseren vanuit Partena Kinderopvang. We zijn een organisatie met bijna 40 kinderdagverblijven. De specifieke keuze voor dit goed doel is gekomen vanuit de visie dat de sterrenkindjes de kinderen zijn die wij jammer genoeg nooit zullen in onze kinderdagverblijven. We dragen àlle kindjes een warm hart toe, ook de kindjes die we helaas nooit zullen zien in onze kinderdagverblijven.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel