De Warmste Plantenverkoop

Ten voordele van Vlaamse Vereniging Autisme

Onder het motto: een mens kan nooit genoeg planten in huis halen! Ten voordele van de Warmste Week organiseren wij een plantenverkoop op het Accent hoofdkantoor.

Waarom dit goed doel?

Dit jaar draagt ook Accent graag haar steentje bij aan de Warmste Week. We kiezen deze keer voor verschillende goede doelen die een persoonlijke betekenis hebben voor (één van) onze medewerkers. Verschillende collega's komen dagelijks in aanraking met autisme (partner, kinderen, familie) en daarom vinden we het vanzelfsprekend om de VVA te steunen.

Vlaamse Vereniging Autisme

VVA brengt mensen met autisme, hun ouders, familie & sociaal netwerk samen. Onze hoop is dat door de samenleving te informeren en te activeren uiteindelijk mensen met autisme en hun omgeving zichzelf kunnen zijn.
VVA vertrekt hiervoor vanuit de kwaliteiten van personen met autisme. We tonen dat mensen met autisme specifieke noden hebben die voor elke persoon met autisme weer anders kunnen zijn.

In het DNA van VVA zit het NOOZO-principe: Niets Over Ons Zonder Ons. Dit betekent dat we mensen met autisme zoveel mogelijk bij onze werking betrekken door hen ook actief als vrijwilliger en als ervaringsdeskundige aan de slag te laten gaan.

Bekijk dit goed doel