De Warmste Plant - AGORA

Ten voordele van Plant een bos

Als Agora Group zijn we leverancier van bloemen, planten en accessoires voor bloemisten en tuincentra. We hebben verkooppunten in België en Frankrijk. Met onze actie ‘De Warmste Plant’ willen we enerzijds de focus leggen op het belang en de meerwaarde om lokaal te shoppen bij uw bloemist, anderzijds steunen we graag op deze manier graag Plant een Bos.

Bezoek tijdens De Warmste Week een deelnemende lokale bloemist en laat ons samen ons steentje bijdragen. Voor iedere verkochte plant schenkt Agora Group €2 aan ‘Plant Een Bos’.

Meer info over deze actie kan je vinden op www.DeWarmstePlant.be

Waarom dit goed doel?

Als Agora Group zijn we leverancier van bloemen, planten en accessoires voor bloemisten en tuincentra. We hebben verkooppunten in België en Frankrijk. Met onze actie ‘De Warmste Plant’ willen we enerzijds de focus leggen op het belang en de meerwaarde om lokaal te shoppen bij uw lokale bloemist, anderzijds steunen we graag op deze manier graag Plant een Bos om zo samen ons steentje bij te dragen.

Plant een bos

De vzw Plant een bos gaat voor meer bos in Vlaanderen. We planten door middel van crowdfunding nieuwe bossen aan. Met het geld dat we via de Music For Life-actie inzamelen, zullen we een ‘Music For Life-bos’ planten.
Op www.planteenbos. be kan je ook jezelf of iemand anders voor 30 euro een echt stukje bos cadeau doen. Zo word je de symbolische eigenaar van een stukje bos. We nodigen je dan vrijblijvend uit om zelf je boompjes te komen planten en je krijgt een jaarlijkse nieuwsbrief over het reilen en zeilen van het nieuwe bos.
Lees meer op www.planteenbos.be.

Bekijk dit goed doel