De warmste plaats van Kortrijk

Ten voordele van De Heide (zorgdorpen)

Tijdens de hele maand december 2019 loopt een actie waardoor de bezoekers van de wellness aan scherpe voorwaarden van de wellness en van een massage kunnen genieten.

Die hele periode wordt een 'verwenpakket' aangeboden. dat omvat een scrub handschoen, scrubzout, een zuiveringsbonbon en heerlijk geurende Scandinavische body wash en shampoo. De opbrengst hiervan gaat integraal naar het goede doel.
Tijdens de warmste week zelf wordt bovendien dagelijks een opgietritueel georganiseerd in de sauna's. De deelnemers hieraan kunnen vrij bepalen hoeveel ze aan het goede doel schenken.

Waarom dit goed doel?

Mijn gehandicapte echtgenote resideert er

De Heide (zorgdorpen)

De Heide in Merelbeke maakt deel uit van vzw Zorgdorpen. Dit is een netwerkorganisatie voor personen met een zorgvraag die tijdelijk of permanent willen ondersteund worden. Zorgdorpen biedt deze personen een integrale hulpverlening aan die op maat is en op vraag van de bewoner. We willen de personen met een zorgvraag aanzetten om (opnieuw) in beweging te komen of in beweging te blijven en dit in geest en lichaam. We hebben hierbij oog voor het plaatsen van zorgvraag in het leven van de bewoner. Dit doen we met heel veel zorg voor de intimiteit van de cliënt.
Zorgdorpen wil een belangrijke partner zijn voor collega, wil een goede buur zijn en wil zich op een dienstbare wijze integreren in de ruimere maatschappelijke context.

Bekijk dit goed doel