De warmste peuterkunst

Ten voordele van Vlaamse Vereniging Autisme

Tweede jaar op rij probeer ik met mijn onthaalkindjes creatief te zijn. We maken kunstwerkjes en verkopen deze dan. Het thema van dit jaar is " The Lion King" Dit omdat ikzelf sterrenbeeld leeuw ben... Dit omdat ikzelf een leeuwin ben voor mijn eigen kinderen, alsook de opvangkindjes. Maar ook omdat het verhaal zo past bij ons gezin en we rond het thema jungle dieren toch wel zeer creatief kunnen zijn. Ons huisjes zit geregeld vol met grappige aapjes :-)

Waarom dit goed doel?

Onze oudste dochter Maïté Vandecasteele heeft het extra liefste labeltje van autisme

Vlaamse Vereniging Autisme

VVA brengt mensen met autisme, hun ouders, familie & sociaal netwerk samen. Onze hoop is dat door de samenleving te informeren en te activeren uiteindelijk mensen met autisme en hun omgeving zichzelf kunnen zijn.
VVA vertrekt hiervoor vanuit de kwaliteiten van personen met autisme. We tonen dat mensen met autisme specifieke noden hebben die voor elke persoon met autisme weer anders kunnen zijn.

In het DNA van VVA zit het NOOZO-principe: Niets Over Ons Zonder Ons. Dit betekent dat we mensen met autisme zoveel mogelijk bij onze werking betrekken door hen ook actief als vrijwilliger en als ervaringsdeskundige aan de slag te laten gaan.

Bekijk dit goed doel