De warmste pennenzak

Ten voordele van AZ Groeninge Fonds - ZIBI's Boomhut

Onze actie bestaat uit het maken van pennenzakken en toiletzakken en deze vervolgens te verkopen ten voordele van ZIBI's Boomhut.

Waarom dit goed doel?

Onze actie bestaat uit het maken van pennenzakken en toiletzakken. We zochten dan ook een bijpassend doel voor deze actie.
Welk doel is beter dan ZIBI's Boomhut?

Ten eerste is het doel gevestigd in onze dichte omgeving waardoor we onze dichte familieleden/ vrienden mogelijks helpen door dit doel te steunen. Daarnaast richt ZIBI's boomhut zich op zieke kinderen en hun naasten.

We hopen dat door ons steentje bij te dragen, de kinderen even uit het ziekenhuis kunnen en alles vergeten in ZIBI's Boomhut.

AZ Groeninge Fonds - ZIBI's Boomhut

In de groene en gezonde buitenomgeving van onze campus willen we een aantal zones voorzien waar kinderen het ziekenhuis en hun ziekte even kunnen vergeten. Met jullie steun hebben we reeds een aantal speelinstallaties voorzien.

Nu verzamelen we giften voor de oprichting van Zibi's boomhut. Een therapieruimte buiten die door de kinderpsychologen gebruikt zal worden en waar kinderen eventueel samen met hun broers, zusjes en ouders begeleid worden.

Ontdek de plannen op onze website. https://publicaties.azgroeninge.be/speeltuin/cover/

Bekijk dit goed doel