De Warmste Parking & Prentenboekjes

Ten voordele van PIRLEWIET

Voor de Warmste Week schreef één van onze vrijwilligers een prentenboek over de kinderboerderij. Dit wordt verkocht ten voordele van ons goede doel. Als slotevenement organiseren wij de Warmste Parking. Hierbij wordt onze parking omgetoverd tot een gezellige plaats waar iedereen welkom is voor een hapje en een drankje met live uitzending van de Warmste Week op groot scherm. Voor de kinderen wordt er zaterdagnamiddag een springkasteel voorzien & 's avonds is er een avondwandeling van de plaatselijke scouts. Sfeer en gezelligheid verzekerd!

Waarom dit goed doel?

Wij zijn een kinderboerderij waar kinderen op kamp of schoolreis kunnen komen. Voor sommige kinderen is het echter niet mogelijk om op vakantie te gaan. Daarom kiezen we een goed doel om ook kansarme kinderen die kans te bieden.

PIRLEWIET

Pirlewiet vzw organiseert sinds 1987 vakanties voor kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen die in armoede leven. Voor mensen die dagelijks te kampen hebben met armoede en de daarbij horende uitsluiting is vakantie immers niet vanzelfsprekend. Voor deze kinderen, jongeren en volwassenen betekent met Pirlewiet op vakantie gaan een onderbreken van de dagelijkse sleur en van soms onmenselijke levensomstandigheden. Aanvaard worden, niet uitgelachen worden, even geen schrik moeten hebben van deurwaarders of jeugdrechters… gewoon zoals iedereen er eens tussenuit mogen zijn.

Bekijk dit goed doel