De warmste papieren dingen voor MIN

Ten voordele van Mensen In Nood Geel

Klaas (7 jaar) verkoopt bladwijzers, kaartjes en tekeningen met wensen op voor MIN in Geel. Een wenskaartje of bladwijzer kun je kopen voor 2 euro. Het is geplastificeerd zodat het heel lang meegaat.

Waarom dit goed doel?

Ik verkoop zelfgemaakte kaartjes en bladwijzers voor Mensen In Nood. Ik woon zelf ook in Geel en wil graag iets doen voor mensen die moeite hebben om rond te komen. Ik teken heel graag en zo kan ik iets goed doen met mijn hobby.

Mensen In Nood Geel

MIN Geel is een groep van 13 vrijwilligers die zich bekommeren om het lot van kansarme gezinnen in Geel. Door huisbezoeken proberen we de situatie binnen een kansarm gezin te achterhalen en proberen we ook een vertrouwensband met dit gezin op te bouwen. Eens we zicht hebben op hun situatie, kunnen we hen doorverwijzen naar de bevoegde diensten en kunnen we hen ook materieel ondersteunen (meubels, electrische toestellen, ...). In onze tweedehands kledingwinkel kunnen zij kleding bekomen en op onze wekelijkse broodbedeling gratis brood. Via voedselbonnen zorgen we er ook voor dat ze regelmatig verse groenten en fruit kunnen aankopen. Omdat kinderen voor ons heel belangrijk zijn, hebben we ook een schoolpremie en een schoenenpremie.

Bekijk dit goed doel