De warmste pannenkoeken

Ten voordele van Cassiers woon- en zorgcentrum

Op zondag 1 december bakken we de warmste pannenkoeken. Iedereen is van harte welkom in 'de Madelon' in WZC Cassiers van 14u tot 17u. Onze vrijwilligers bakken dan de heerlijkste pannenkoeken. 5 euro voor 2 pannenkoeken met koffie. Inschrijven vooraf is niet nodig.
Wie niet kan komen op zondag 1 december, kan altijd een pakje vers gebakken pannenkoeken kopen. Kostprijs 7 euro voor 10 pannenkoeken. Bestellen kan tot 1 november. De pannenkoeken kunnen afgehaald worden in het wzc op vrijdag 8 november.

Waarom dit goed doel?

Ikzelf ben coƶrdinator wonen en leven in dit wzc. We zijn voortdurend op zoek naar een zinvolle dagbesteding voor onze bewoners. Dit vraagt heel veel creativiteit maar ook budget. Het budget die door de overheid wordt toegekend aan de woonzorgcentra is zeker niet toereikend om de zaken die we nodig hebben, aan te kopen. Via verschillende soorten activiteiten proberen we geld in te zamelen om onze bewoners een dagbesteding aan te bieden op hun maat en interesse.
Onze bewoners... die liggen ons nauw aan het hart. Daarom zetten we ons met ons team in, om geld in te zamelen voor de aankoop van een beleeftv.

Cassiers woon- en zorgcentrum

Ons woonzorgcentrum richt zicht tot zorgbehoevende ouderen. Er wonen 103 personen. Daarnaast hebben we 2 dagverzorgingscentra waar dagelijks een 40-tal ouderen worden opgevangen. Voor deze doelgroep wensen wij een Beleef TV aan te kopen, die de ouderen de kans biedt om langer actief te blijven zowel op fysiek als mentaal vlak. Via allerlei apps worden ouderen hiertoe gestimuleerd.

Bekijk dit goed doel