De warmste oorringetjes

Ten voordele van Animal Trust

Hallo, ik ben Elke en ik heb een winkel van fashion en juwelen te Kortrijk. Voor de warmste week wil ik me dit jaar extra inzetten en zal ik in de winkel een speciale actie doen door oorringetjes te verkopen waarvan de totale opbrengst zal gaan naar Animal Trust: de warmste oorringetjes. Ik heb dit goed doel gekozen omdat ik het een supermooi initiatief vind en ik mijn hart helemaal verloren heb aan dieren. Ik vind het prachtig dat er toch nog goeie mensen bestaan die zich 100% inzetten voor verwaarloosde, mishandelde en ex-broodfokhonden en ze zo een mooie toekomst bieden. Indien je dit goed doel wil steunen ben je zeker welkom in de winkel! De oorringetjes zijn bij mij in de winkel te koop vanaf zaterdag 28/09 voor 8euro/paar waarvan de volledige opbrengst gaat naar Animal Trust.
Hopelijk tot binnenkort! Veel liefs Elke

Waarom dit goed doel?

Ik kies voor dit goed doel omdat ik het een supermooi initiatief vind en dieren met heel nauw aan het hart liggen. Ik kan er niet tegen en versta niet dat er mensen bestaan die ze kwaad kunnen doen. Moest ik de mogelijkheid hebben dan zou ik ze zelf een tweede kans willen geven. Dit is jammer genoeg niet mogelijk, omdat ik zelf al 2 hondjes heb, maar door deze actie kan ik ze dan toch een beetje helpen om opnieuw heel gelukkig te worden en een mooie toekomst te krijgen.

Animal Trust

Wij specialiseren ons in het opvangen van in beslag genomen, verwaarloosde, mishandelde honden en ex-broodfokhonden. Wij bieden de honden dagelijkse beweging door te wandelen en door ze te laten spelen op onze twee grote speelweides met zwemvijver. Ze krijgen kwalitatieve voeding en worden allemaal gecastreerd of gesteriliseerd. Wij voeren geen euthanasie uit.

Bekijk dit goed doel