De Warmste Olijfolie

Ten voordele van Back on Track vzw

Ook dit jaar kunnen jullie de Back on Track Foundation steunen in het kader van de Warmste Week. Producten inslaan die goed zijn voor de gezondheid én lekker kokerellen aan de hand van het heerlijke receptje dat wederom gratis te verkrijgen is!
Deze keer verkopen we culinaire Spaanse olijfolie (bio): 200 ml van de variëteiten Hojablanca en Picador (€7) of 500 ml van de variëteiten Arbequina en Picual (€14). Wil je graag beide oliën ? Dan zijn ze van jou voor €20. Leuk idee voor onder de 🎄
Bestel jouw flesje(s) door middel van een berichtje via Facebook of Instagram of koop ze op de Kerstmarkt van het AZ Maria Middelares op 17 december tussen 11h30 en 17h00, of in Apotheek Malem te Gent, of stuur mij eenvoudig een berichtje. Zo help je ook dit eindejaar (ex-)kankerpatiënten in hun genezingsproces.
Met warme dank van Back on Track. Lieve

Waarom dit goed doel?

Ben zelf in behandeling geweest tegen kanker en heb aan de lijve ondervonden hoe heilzaam bewegen en verantwoord (lees begeleid) sporten is om zowel lichamelijk als geestelijk de draad weer op te nemen

Back on Track vzw

Het Back on Track fonds zet zich in om (ex-)kankerpatiënten te ondersteunen en begeleiden in de moeilijke fases, van diagnose naar behandeling en naar het terug Back on track geraken in het normale leven. Het fonds organiseert bijkomende psychosociale begeleiding, revalidatieprogramma's en andere initiatieven met als doel de zware (na)behandeling waar mogelijk te verlichten. In tijden van besparingen binnen de gezondheidszorg, creëert Back on Track daarbij extra ruimte om kankerpatiënten blijvend te ondersteunen.

Bekijk dit goed doel