De Warmste Nestkastjes

Ten voordele van Mucovereniging

Willy, een sympathieke schrijnwerker, zag dat een boom op het speelhuisje van de kinderen was gevallen. Handig als hij is, maakte hij van dit hout een hele boel nestkastjes. Ze bieden een warm nestje aan kleine vogels zoals koolmezen. Hij vroeg of wij die wilden verkopen voor muco en daar gingen we gretig op in! Nu bieden we ze te koop aan voor 15 euro, met haakje om ze op te hangen. Ze zijn prachtig en je geniet in het voorjaar van de vogeltjes in je tuin!

Waarom dit goed doel?

De mucoverening biedt, als enige patientenorganisatie in ons land voor Mucoviscidose, grote steun aan families en mensen met muco. Als gezin met 3 kinderen die tegen muco vechten, hebben we die steun al meermaals mogen ervaren!

Mucovereniging

De Mucovereniging vzw is een vereniging van en voor mensen met mucoviscidose en hun families. Samen met de families, mucocentra en zorgverstrekkers zetten wij ons in voor een beter, langer en gelukkiger leven voor alle mensen met muco in ons land. Onze eerste prioriteit is dan ook de 1275 kinderen, jongeren en volwassenen met muco in ons land bij te staan in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte. Dit kan enkel dankzij jouw steun!

Bekijk dit goed doel