De warmste muziek in de kliniek!

Ten voordele van VDKA (Vlaamse Diabetescentra voor Kinderen en Adolescenten)

Tal van jonge talenten brengen sfeervolle muziek in de foyer van AZ Alma. Dit o.l.v. Jozefien Van Parys en Rietje Bruynooghe. Met gastoptreden van Maxim van The Voice! Vrije bijdrage.

Waarom dit goed doel?

Onze dochter (13jaar) kreeg vorig jaar de diagnose diabetes Type 1. Een hele omwenteling in haar leven en verandering voor het ganse gezin. Een goede ondersteuning om hiermee te leren omgaan is heel belangrijk en broodnodig. Helaas krijgen meer en meer kinderen de diagnose te horen. Er valt mee te leven maar er is nog geen duidelijkheid over de oorzaak, laat staan genezing... .Wij willen de VDKA dan ook steunen en geld inzamelen om het onderzoek naar diabetes type 1 vooruit te helpen.

VDKA (Vlaamse Diabetescentra voor Kinderen en Adolescenten)

Onze vereniging heeft tot doel: multidisciplinaire diabeteszorg bij kinderen en adolescenten bevorderen en verbeteren, de communicatie tussen teams en teamleden bevorderen, multicentrisch wetenschappelijk onderzoek in alle aspecten van de kinderdiabetologie stimuleren en opzetten, de centra bij andere organisaties, gezondheidsinstanties en de overheid vertegenwoordigen en kennis over diabetes bij kinderen en adolescenten binnen de gezondheidszorg promoveren door het stimuleren en organiseren van vormingsactiviteiten.

Bekijk dit goed doel

Video's