de warmste muts en sjaal

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Samen met ons team(Jessa ziekenhuis, Hasselt), ben ik als longarts-longkankerspecialist elke dag bezig de beste zorg te bieden aan onze patiënten.
Heel graag wil ik één keer per jaar, tijdens de warmste week op een heel andere manier voor onze patiënten zorgen. Dit door de "handmade warmste mutsen en sjalen" te verkopen voor "Kom op tegen kanker".

Waarom dit goed doel?

Samen met ons team(Jessa ziekenhuis, Hasselt), ben ik als longarts-longkankerspecialist elke dag bezig de beste zorg te bieden aan onze patiënten.
Heel graag wil ik één keer per jaar, tijdens de warmste week op een heel andere manier voor onze patiënten zorgen. Dit door de "handmade warmste mutsen en sjalen" te verkopen voor kom op tegen kanker!

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel