De warmste muts

Ten voordele van BRING A SMILE

Voor Bring a Smile maken wij operatiemutsen voor medewerkers werkzaam op het operatiekwartier.
Deze worden met liefde handgemaakt en maakt zo de afdeling ook net iets vrolijker en kindvriendelijker voor de kinderen die geopereerd worden.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn verpleegkundigen van het operatiekwartier AZ rivierenland campus Rumst.
Als ziekenhuis en als operatiekwartier dragen wij kinderen een warm hart toe.

Omdat Bring A Smile ervoor zorgt dat zieke kinderen en de ouders eventjes hun zorgen kunnen vergeten hebben wij voor dit goede doel gekozen. Ontspanning en plezier hoort nu eenmaal bij de kindertijd en dat mag niet vergeten worden.

BRING A SMILE

Wij vervullen wensen van ernstig zieke kinderen.
2 x per jaar organiseren we een leuke dag op de kinderafdeling van een ziekenhuis, we brengen leuke cadeautjes mee voor de kids en voor de afdeling, zorgen voor een heerlijke brunch, en brengen steevast enkele superhelden en prinsessen mee om een glimlach te toveren op het gezicht van de kinderen. Alles om hen even toe doen vergeten dat ze ziek zijn.
We staan in nauw contact met enkele kindertehuizen en ondersteunen hen met financiƫle tussenkomsten bij kinderen met medische problemen. We kopen ook spelmateriaal, speelgoed, kledij en andere materialen aan waarvoor zij te weinig budget hebben.
Voorts gaan we steeds op zoek naar nieuwe, leuke projecten die we kunnen uitwerken, zoals dit jaar een uitstap naar Plopsaland voor de gezinnen van de mobiele werking van CKG Good Engels.

Kortom, wij proberen zoveel mogelijk smiles te toveren bij toppertjes die het verdienen!

Bekijk dit goed doel