De Warmste Muts

Ten voordele van De Speelhoeve

Onze vrijwilligers - met uitvalsbasis Wolrus in Heist-op-den-Berg - breien en haken de mooiste en de warmste mutsen. Elke muts is uniek en met liefde gemaakt!
De opbrengst van de mutsen gaat integraal naar De Speelhoeve, dagverblijf voor kinderen en jongeren zoals Janosch die omwille van hun complexe meervoudige beperking niet naar school kunnen. Dankzij Music for Life kan De Speelhoeve voor een tweede schooljaar muziektherapie aanbieden aan deze kwetsbare kinderen en jongeren. Muziek brengt plezier, warmte en enthousiasme, wat alleen maar verrijkend kan zijn!

Waarom dit goed doel?

Dankzij Music for Life kan De Speelhoeve voor een tweede schooljaar muziektherapie aanbieden aan kwetsbare kinderen en jongeren. Muziek brengt plezier, warmte en enthousiasme, wat alleen maar verrijkend kan zijn! We kennen Janosch als een vrolijke jongen die graag naar De Speelhoeve gaat en met volle teugen geniet van alles wat hem daar aangereikt wordt. Muziek is hiervan een zeer waardevol onderdeel. Met ons mutsenproject willen wij hier mee onze schouders onder zetten.

De Speelhoeve

De Speelhoeve is een dagverblijf voor kinderen en jongeren die omwille van hun complexe meervoudige beperking niet naar school kunnen. In onze aangepaste klasjes krijgen ze de nodige verzorging en therapie├źn waardoor leren mogelijk wordt.

Dankzij Music for Life kunnen we muziektherapie voor een tweede schooljaar aanbieden!

Bekijk dit goed doel