De warmste move forward!

Ten voordele van de branding WAAK vzw

IT'ers tonen hun warm hart! Het i.deeds wielerteam 'Moving Forward' is een team van een 7-tal personen die hun beste beentjes voorzetten voor de Warmste Week. Bedoeling is dat ze in totaal een 1.000 km fietsen tvv De Branding WAAK.

De creatievelingen haken sleutelhangers in de vorm van uiltjes, het gelukssymbool! Samen met enkele bewoners van De Branding zullen deze afwerken.

En om de dorstigen te laven, verkopen we ook locale en artisanale biertjes voor hen. Met onze acties willen we een beetje extra geluk brengen bij deze mensen.

Verkoopactie op zaterdag 07/12 in Shopping Center Kuurne

Bestellingen en betalingen kunnen eenvoudig via http://bit.ly/wmfwd

Waarom dit goed doel?

De branding WAAK ligt ons nauw aan het hart. Door onze samenwerking op vlak van IT zijn we (i.deeds) deze organisatie en vooral hun mensen beter leren kennen. We waarderen hun werk ten zeerste. Wat zij verwezenlijken met beperkt middelen en mensen, voor de bewoners is super! Daarom gunnen we hen heel graag een personenbus met rolstoellift en willen hierbij ons steentje bijdragen.

de branding WAAK vzw

'de branding' biedt diensten aan volwassenen met een beperking. Zo'n 290 medewerkers zetten zich elke dag in om 390 volwassenen met een verstandelijke beperking (en vaak ook bijkomende problemen en/of beperkingen) te ondersteunen.
De dienstverlening van 'de branding' is verspreid over meerdere locaties in Kortrijk, Heule en Kuurne, maar centraliseert zich in het hoofdgebouw in de Ringlaan 30 te Heule.
'de branding' werkt actief aan inclusie en zelfstandigheid van mensen met meer en met minder mogelijkheden. Dankzij een uitgebreid aanbod dagbesteding, een modulair systeem van vrije tijd, arbeid en vorming en woningen middenin de samenleving, proberen wij de persoon en niet de beperking centraal te stellen.

Bekijk dit goed doel

Video's