De Warmste Motivatiekaartjes

Ten voordele van Dertiende Ster

Acco ontwierp speciaal voor de Warmste Week een pakket met motivatiekaartjes. Daarop vind je inspirerende, ludieke of motiverende quotes waarmee je zeker iemand blij maakt tijdens de examenperiode, de blok of een lastige dag op het werk. De pakketjes zijn te koop voor slechts €2 in alle Acco winkels en op de boekenbeurs, vanaf 28 oktober.

Waarom dit goed doel?

Opleiding en educatie ligt Acco heel erg nauw aan het hard. We steunen met onze actie dit jaar graag vzw Dertiende Ster, omdat we ervan overtuigd zijn dat zij een ontzettend mooie bijdrage leveren in het leven van vele kinderen, jongeren en (jong)volwassenen in Ethiopië.

Dertiende Ster

Dertiende Ster steunt projecten die kinderen in Ethiopië (Gondar) begeleiden en hen leren hoe ze zelfstandig een kwaliteitsvol leven kunnen uitbouwen. Voor Dertiende Ster is het heel belangrijk dat onze steun terechtkomt bij de mensen die het het meest nodig hebben. Dertiende Ster organiseert activiteiten en evenementen in België om te sensibiliseren en geld in te zamelen.

Dertiende Ster leent ook lespakketten en leerkoffers uit aan scholen. Het materiaal is ontworpen om jongeren op een speelse manier kennis te laten maken met het leven in Ethiopië.

Meer info via www.dertiendester.be

Bekijk dit goed doel