De warmste mop tegen kanker

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

De warmste mop tegen kanker!
De leerlingen van het Baronneke in Deurne duiken het moppenarchief in om er de beste voor u uit te selecteren. Ze oefenen grondig en zullen bij het plaatselijke bejaardenhuis van tevoren een test doen, om te zien of de clou duidelijk is en of er stevig gelachen kan worden. Wanneer de moppen haha-approved zijn door onze oudere vrijwilligers, verzamelen onze leerlingen hun moed en spreekdurf bijeen om de warmste moppen tegen kanker op de Meir te tappen tegen een vrijwillige bijdrage. Wilt u zelf de warmste mop van het jaar horen? Kom dan zeker eens langs op de Meir!

Waarom dit goed doel?

Jammer genoeg kreeg onze juf een tijdje geleden te horen dat ze kanker had. Om haar te steunen, zullen we moppen tappen op de Meir tegen een vrijwillige bijdrage.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel