De warmste meditatie

Ten voordele van Hedera Helix vzw

We doen een begeleide meditatie. We gaan samen er de warmste meditatie van maken, zodat er voor iedereen warmte, licht en liefde mag zijn in deze donkere wintertijd. Doe jij mee voor 10 euro? En als jij een vrije gift wil doen die hoger ligt dan dit bedrag, ontvang ik dit met een warm hart ❤️

Waarom dit goed doel?

Dit is een organisatie van mijn collega Kelly die ik een warm hart toedraagt en omdat ik de werking al van dichtbij heb mogen meemaken en zien. Zo waardevol wat ze te bieden hebben

Hedera Helix vzw

Wij zijn een organisatie die zich inzet voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. We hebben 3 pijlers:
- een inloophuis voor volwassenen
- een praatgroep voor ouders en familieleden
- een jongerenprogramma voor jongeren die psychisch kwetsbaar zijn of kampen met een ontwikkelings of verslavingsproblematiek.
We werken zeer laagdrempelig. Het is kosteloos voor onze doelgroep. We hebben een groot team van fantastische vrijwilligers. Het bestuur heeft reeds jaren expertise binnen de geestelijke gezondheidszorg.
Vermaatschappelijking van zorg is ons uitgangspunt!
Ook zijn wij een oriëntatiepunt voor ieder die wil doorverwezen worden naar de reeds bestaande hulpverlening.
We bieden onze mensen een plek waar ze kunnen zijn, een leuk en gevarieerd activiteitenaanbod, ontmoetingen met lotgenoten, maar ook laten we hen participeren binnen de samenleving door samen deel te nemen aan activiteiten binnen onze stad.

Bekijk dit goed doel