De Warmste Materniteit

Ten voordele van Berrefonds VZW

Mensen kunnen lotjes kopen, door een storting te doen op het rekeningnummer van onze Materniteit. Per €5 dat er gestort wordt, komt de naam van diegene die stort 1 keer in een grote pot. Op 17 december wordt er uit die pot 1 lotje getrokken en de winnaar wint een fotoshoot bij Laetitia Ruytinx. Laetitia is fotografe bij o.a. Boven De Wolken, die op hun beurt nauw samenwerken met Het Berrefonds. De opbrengst gaat integraal naar Het Berrefonds.

Waarom dit goed doel?

Sinds dit jaar werkt onze Materniteit samen met het Berrefonds.
Om hen te bedanken voor wat zij allemaal doen voor alle sterrenkindjes en hun ouders, maar ook voor de Materniteiten in Vlaanderen, willen wij geld inzamelen. Op deze manier kunnen ook wij ons steentje bijdragen aan het blijven bestaan van deze prachtige organisatie.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel