De warmste match: Aalbeke Sport - KRC Bissegem

Ten voordele van S-Sport // Recreas

Vorig jaar konden we voor pulmonale hypertensie €1000,00 schenken aan inkom, dit jaar gaan we voor een nieuw record! Wij vragen dus aan de mensen regio Kortrijk, Aalbeke, Bissegem om massaal af te zakken naar ons Garenwinderstadion op zondag 15 december. De Aftrap is om 14u30 maar we zullen DJ's & een mini-kerstmarkt voorzien om voldoende warmte te geven aan onze supporters. Supporter deze keer niet voor je favoriet team, maar supporter voor G-voetbal! De warmste match in Aalbeke!

Waarom dit goed doel?

Met Aalbeke Sport willen we ons steentje bijdragen aan de G-voetbal community. Daarom kiezen we ook om onze inkomsten via inkomgeld (€5,00/p.p.) van de wedstrijd op 15/12 tegen KRC Bissegem te schenken aan G-Voetbal KV Kortrijk. We zijn een deelgemeente van de stad Kortrijk zo kunnen we ook het resultaat zien van deze input. Samen voor een betere wereld!

S-Sport // Recreas

S-Sport // Recreas is een multisportfederatie die zoveel mogelijk mensen aan het bewegen wil krijgen. Voor ons is sport meer dan een doel op zich. Sport en beweging zijn een middel om mensen samen te brengen. Bij ons telt iedereen écht mee!
In het bijzonder willen we voor welbepaalde doelgroepen het verschil maken. Zo kunnen personen met een handicap bij ons terecht in meer dan 150 sportclubs. Daarnaast organiseren we verschillende sportkampen waar plezier en sportbeleving centraal staat.
De Europese surfweek in Hazewinkel Willebroek is één van deze sportkampen voor personen met een fysieke en visuele handicap. Deelnemers beleven hier de tijd van hun leven op en naast het water. Alle acties zijn welkom om dit project te ondersteunen.

Bekijk dit goed doel