De warmste match

Ten voordele van Vige Antwerpen, sportvereniging voor blinden en slechtzienden

Voor het tweede jaar op rij organiseren wij, de U17 meisjes van de volleybalclub Wavoc, de warmste match. De warmste match is een georganiseerde volleybalmatch op 22 december in sporthal Bruultjeshoek. Hierin nemen de U17 meisjes (wij) het op tegen Dames2 en spelen er verschillende sterspelers met ons mee. Mensen kunnen komen kijken en betalen als inkom een vrije bijdrage vanaf €3. Er zijn ook zelfgebakken koekjes te koop en de sfeer zit zeker goed! Zo proberen we veel mensen bij elkaar te krijgen om te genieten van de sport en samen mensen die niet kunnen sporten de kans geven om dit wel te doen.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen dit goede doel omdat wij zelf een teamsporten doen, volleybal. Wij hebben allemaal goede ogen en kunnen dus sporten en bewegen zoveel we willen. Daarom willen we de mensen die dit niet kunnen heel hard steunen en hen helpen.

Vige Antwerpen, sportvereniging voor blinden en slechtzienden

Vige Antwerpen richt zich tot sporters met een visuele beperking. Ook mensen zonder beperking zijn welkom.
Torbal, een balsport, en showdown, tafeltennis voor blinden, zijn de twee aangeboden sporten. Wekelijkse trainingen, deelname aan de competities en tornooien zijn deel van een druk sportprogramma. Naast de sportieve activiteiten genieten de leden ook van clubgeestbevorderende events: wandelingen, tandemtochten, feesten....
Voor de huur van de sporthallen, betalingen van scheidsrechters en begeleiders, onderhoud en aankoop van materiaal is Vige Antwerpen op zoek naar financiële ondersteuning.

Bekijk dit goed doel