De Warmste Masterproef

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Help mee aan het onderzoek van een masterstudent en steun tegelijkertijd Kom op tegen Kanker.

Een survey invullen duurt slechts 5 minuten, dus:

5 minuten van uw tijd = +1 euro voor Kom op tegen Kanker.

Waarom dit goed doel?

Kom op tegen Kanker is een fantastische organisatie die strijdt tegen iets waar we jammergenoeg allemaal op een of andere manier mee te maken krijgen.

Ze hebben al geweldig werk geleverd, maar er is nog zoveel meer dat kan/moet gedaan worden. Met onze actie willen we graag onze steentje bijdragen.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel