De warmste makelaar

Ten voordele van De Kier vzw

Dekeyser immo zal tussen 1 november 2019 en het 31 januari 2020 fondsen verzamelen voor A'kzie vzw & De Kier vzw. Bij elk pand die Dekeyser Immo mag verkopen gaat er 100 euro aan de organisaties, daarboven 400 euro als het pand nog eens verkocht is. De fondsen worden gelijk verdeeld over de 2 goede doelen.

Waarom dit goed doel?

Dekeyser immo kiest voor A'kzie vzw & De Kier vzw omdat beide organisaties zich inzetten voor armoedebestrijding. Dit doen ze op gelijkaardige manieren & op verschillende manieren, maar beiden met gelijke doelstellingen.

De Kier vzw

De Kier is een vereniging van gemotiveerde vrijwilligers, voor wie wakker ligt van kansarmoede. Omdat armoede niet over problemen, maar over mensen en kansen gaat, over de weg kwijt geraakt zijn, of gewoon heel veel pech hebben.
De deur staat bij ons steeds op een kier. Wij proberen te helpen, door te luisteren, een andere mogelijke weg te wijzen, en/of financieel/materieel te helpen. Onze financiƫle hulp gaat vooral naar gezondheid, onderwijs, voeding, huisvesting, kledij. In ons project 16+ helpen wij jongeren om hun studies op een haalbare manier te voltooien.
We gaan graag samen op weg, geven terug wat perspectief, helpen mensen de brug over naar morgen.
Zie: www.dekier.be

Bekijk dit goed doel