De warmste makelaar

Ten voordele van A'KZIE

Dekeyser immo zal tussen 1 november 2019 en het 31 januari 2020 fondsen verzamelen voor A'kzie vzw & De Kier vzw. Bij elk pand die Dekeyser Immo mag verkopen gaat er 100 euro aan de organisaties, daarboven 400 euro als het pand nog eens verkocht is. De fondsen worden gelijk verdeeld over de 2 goede doelen.

Waarom dit goed doel?

Dekeyser immo kiest voor A'kzie vzw & De Kier vzw omdat beide organisaties zich inzetten voor armoedebestrijding. Dit doen ze op gelijkaardige manieren & op verschillende manieren, maar beiden met gelijke doelstellingen.

A'KZIE

A'kzie (vereniging waar armen het woord nemen) uit Kortrijk. Wij werken met en voor mensen in armoede. Wij proberen structurele dingen te veranderen zodat het leven van iemand die het financieel moeilijk heeft een beetje draagbaar wordt. Mensen komen aan het woord zowel individueel als in groep. Wij werken nauw samen met stad en OCMW Kortrijk . Wij organiseren ook ontmoetingsmomenten. Dit doen wij tijdens ons vrijetijdsloket, laagdrempelige uitstappen, een grote zomeruitstap. Iets organiseren kost veel geld. Met onze werkingsmiddelen krijgen wij dit niet georganiseerd. Een extra financiƫle bijdrage is dus altijd meer dan welkom.

Bekijk dit goed doel