De warmste maand bij yoga Myo!

Ten voordele van De Kompanie

Genieten van een warm en gezellig yogalesje bij Myo en een centje bijdragen aan een goed doel?
Dan zal onze actie je als muziek in de oren klinken!
Voor elk nieuw gezicht op dinsdagavond in onze yogastudio schenken wij tijdens de warmste week 2€ van jullie inschrijvingsgeld aan vzw De Kompanie.
Een creatief Mortsels atelier dat zich inzet voor jongeren met een beperking.
Kies voor een rustigere instaples, een pittige vinyasa of doe eens gek en ga voor beide lessen!
Zien we je samen met vrienden, familie en collega's in onze yogastudio tijdens de warmste maand?

Waarom dit goed doel?

Mooi en noodzakelijk initiatief waar we graag onze schouders mee onder zetten!

De Kompanie

ATELIERWERKING en WOONPROJECT
Vzw DE KOMPANIE

vzw De Kompanie is enerzijds een inclusief creatief atelier voor jongeren met een fysieke, mentale en/of visuele of auditieve beperking vanaf 14 jaar. We doen creatieve activiteiten maar gaan evengoed zoals andere jongeren eens naar de cinema of sluiten aan bij activiteiten van de stad. Inclusie van onze jongeren in de maatschappij is voor ons het uitgangspunt.

Anderzijds is vzw De Kompanie ook (een groep ouders) die voor deze jongeren een woonproject aan het realiseren zijn zodat zij op hun eigen manier een eigen plekje kunnen hebben in Woonproject De Kompanie. Onze bouwgrond is bouwrijp ! Architect en team is volop bezig. Start bouw najaar 2019 begin 2020. Nu nog wat mooie acties en gulle schenkers en we kunnen nog beter dit droomproject waarmaken voor onze jongeren met een beperking.

Aangezien onze atelierwerking alsook ons woonhuis niet gesubsidieerd worden zijn wij dus heel erg blij met al jullie acties groot of klein !

Bekijk dit goed doel