De Warmste Maand

Ten voordele van 't Kietelt vzw

In de maand november organiseren wij tal van acties:
de internen versieren theelichtjes en pakken donuts in om deze vervolgens te verkopen aan de inwoners en studenten in Peer. Daarnaast organiseren wij ook een sponsorloop waarbij al onze internen hun beste beentje voorzetten, hun loopschoenen aantrekken en zich warmlopen voor vzw 't kietelt!

Waarom dit goed doel?

Wij werken zelf elke dag met kinderen en jongeren die het belangrijk vinden dat hun verjaardag gevierd wordt. Elk kind verdient het om zich minstens op die dag speciaal te voelen!

't Kietelt vzw

Jarig zijn is een feestje! Je krijgt cadeautjes, trakteert je klas en vriendjes komen taart eten en spelletjes doen. Tenminste, dat is de bedoeling. Helaas zijn er in Vlaanderen ±140.000 kinderen die sociaal worden buitengesloten omdat ze opgroeien in armoede. Dat betekent: geen schooluitstappen, geen sport en …. geen leuke verjaardag. En voor deze kinderen is er vzw 't Kietelt. Want ieder kind verdient een verjaardag. Vzw 't Kietelt geeft geen geld maar een mega coole verjaardagsdoos met alles erin voor een toffe verjaardag www.kietelt.be

Bekijk dit goed doel